dimecres, 1 de juliol del 2009

Joan Aguado deixa l'Incavi


L'exalcalde socialista vilafranquí, Joan Aguado, ha decidit renunciar "per motius personals" al càrrec de director general de l'Incavi de la Generalitat, que ocupa des de la primera legislatura del tripartit. Va ser l'exconseller d'Agricultura Antoni Siurana qui el va proposar pel càrrec. L'actual conseller d'Agricultura, Joaquim Llena, encara no ha decidit qui el substituirà. Aguado deixa com a principals actius una actitut dialogant amb tots els representants del sector del vi i un tenaç treball, que ha començat a visibilitzar destacats fruits, per revertir l'escàs consum de vi català a Catalunya. Aguado ha preferit no explicar quins són els motius personals que l'han portat a prendre una decissió que ja va ser comunicada al conseller Llena ara fa tres mesos.

3 comentaris:

  1. La raó de fons és potser la revolta social que vindrà en la propera verema, quan una part de la collita quedarà a la vinya o als cellers sense preu?
    Una retirada a temps és una victòria.

    ResponElimina
  2. No sé res dels motius del Joan Aguado per deixar el càrrec. Espero que tot li vagi bé a nivell personal, precisament. La meva experiència de relació amb l'INCAVI en aquests darrers anys ha estat molt positiva i fluïda. Hi he trobat suport i col·laboració, i al Joan Aguado l'he trobat pròxim.
    Per altra part, i per aprofundir en la idea que expresses, Ramon, del llegat de lluita pel canvi de tendència pel que fa al consum de vi a Catalunya, crec que el Debat de Vi ha estat un primer èxit que hauríem de reforçar.

    ResponElimina
  3. T'equivoques pel que fa als motius de'n Joan Aguado. S'ha vist obligat a plegar per un consell mèdic. És cert, però, que aquesta verema quedarà molt de raïm que no es collirà a les vinyes

    ResponElimina