dimecres, 21 d’octubre del 2009

Malvasia Seca de Sitges: Torna un gran tresor enològic



El possiblement millor tresor enològic de la comarca del Garraf, la Malvasia Seca de Sitges, torna a comercialitzar-se després de tres anys absent del mercat per diferents problemes tècnics. Dilluns passat es va presentar a la capella de l’Hospital de Sant Joan Baptista el vi, que ha canviat de forma radical d’estil, apostant per l’elegància i per un major refinament amb la voluntat d’acostar-lo més als gustos del gran públic. Aquest vi arranciat de llarga tradició s’ha allunyat, doncs, de la contundència del passat de la mà de l’enòleg de l’Hospital, Josep Pascual. La producció és limitadíssima: només s’han elaborat 300 ampolles de mig litre, que es venen al preu unitari de 16 euros. 

El vi també estrena nova presentació, com també ho fa la Malvasia Dolça i el Moscatell, que s’ha embolcallat d’aromes d’infusió de camamilla en la seva darrera anyada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada