dijous, 3 de desembre del 2009

Laporta i el xampany


"Defensem el consum de cava català , aquestes festes de Nadal i altres il·lustres celebracions . Contra-boicot d'un dels nostres productes universals i , de passada , recordar-li al màrtir català , Sr. Joan Laporta i Estruch , les excel·lències d'aquest vi escumós"

Amb aquest text s'ha creat a Facebook un grup que defensa el cava davant d'imatges penoses com la del president del Barça havent begut més del compte un xampany francès que, la veritat, res té a envejar als bons caves. Qué en penseu?

4 comentaris:

  1. Jo crec que aquestes imatges beneficien al cava pel que fa al potencial de consum entre els catalans per dos motius: vincula el xampany al desenfrè i la irresponsabilitat, qualitats gens catalanes i vincula el xampany als republicans, condició últimament tampoc gaire popular. Altrament i en defensa d'aquest Sr. cal dir que a la llotja del Camp Nou el que es dona és Freix....

    ResponElimina
  2. Natx, com es nota que ja no estàs en el món del cava. També et recordo que el cava del Barça és Mont Marçal.

    ResponElimina
  3. No és el primer català que va d'ambaixador però que a l'hora de triar, compra un xampany francès. Recordo l'any passat un article del Marie Claire on demanàven als chefs espanyols i catalans com celebrarien l'any nou i exceptuant la Carme Ruscalleda ( i sabent que una marca de cava és sponsor seu), TOTA la resta ( Adria, Santamaria..) van nombrar un Xampany francès. Això sí, a l'hora de rebre subvecions per viatjar a parlar de la seva cuina, que paguin els de casa...serà que els catalans tenim complexe d'inferioritat?

    ResponElimina
  4. Visca el xampany.
    El cava espanyol no m'interessa.

    ResponElimina