dimarts, 1 de desembre del 2009

Subirats Tasta'l... amb Segway!



Aquest diumenge 6 de desembre, de 11 a 15 hores, a Sant Pau d'Ordal (Subirats) es celebrarà "Subirats Tasta'l", 5ena Mostra de Vins i Caves de Subirats. És un excel.lent aparador per a informar als visitants que a Subirats es produeixen vins i caves de primera qualitat i també que segueixi sent el punt de trobada dels professionals del sector de l'el.laboració i de la nostra gastronomia local. Cada any el nombre de visitants va augmentant, des de la primera edició no ha deixat de crèixer el nombre de persones interessades a venir a Subirats a tastar el nostre vi i cava i a degustar la nostra gastronomia. Com és habitual cada any el Patronat de Turisme de Subirats realitzarà l'atenció turística dels visitants, però en aquesta edició hi sumarà un circuit de Segway que podran realitzar tots els assistents que ho desitgin i s'enmarca dins de la presentació d'aquesta activitat com a nova modalitat per recórre les Rutes Vitivinícoles a partir de la primavera.


Aquest és part del comunicat de premsa fet pel Patronat de Turisme de Subirats, una entitat público-privada que promou iniciatives tan remarcables com el Mercat del Préssec de l'Ordal. Opino que està bé oferir novetats com la del Segway. Qué en penseu vosaltres?


1 comentari:

  1. Hola Ramon,

    Gràcies per considerar positivament aquesta incorporació. Esperem que a la primavera passi de ser projecte a realitat per tal de recórrer les Rutes Vitivinícoles.

    Tal com els hi direm als participants del Fam Trip Internacional d'Enoturisme que organitzem la propera setmana a Subirats, et convidem a tastar-ho!

    Salutacions,

    Daniel García Peris
    www.danielgarciaperis.cat

    ResponElimina