divendres, 26 de març del 2010

Darrer dia d'Intervin (les escorrialles)


El darrer dia d'Intervin s'han vist les mateixes imatges patètiques de cada última jornada d'Intervin (és clar que els altres dies també s'han vist escenees d'excessos etílics). Hem vist un munt de gent mangant vi i moltes altres coses, des del BlackBerry de la cap de comunicació de Torres a ordinadors portàtils. Un dia més, per no perdre el costum, m'he hagut d'emprenyar amb l'organització. Aquest cop a causa de la seva negativa a deixar entrar la meva dona tot i que portava un passi de cinc dies pagat per un dels expositors. Avui he saludat el conseller d'Agricultura de la Generalitat i s'ha deixat veure per la fira la Gemma Mengual. He aprofitat aquest darrer dia (on molts expositors han plegat veles molt abans d'hora i han tocat el dos ben emprenyats) per tastar algunes coses que m'havien quedat pendents. He tastat el nou blanc de noirs de Juvé & Camps que sortirà al merct aprofitant la pròxima campanya de Nadal (interessant tot i que encara és massa jove i briós). Dies enrera ja havia tingut oportunitat de tastar el nou negre de guarda de la casa (Iohannes), un vi amb cara i ulls creat sota la batuta de Fernando Zamora. També he begut xampany rosat (el de Piper i la magnífica cuvée prestige de Sourire de Reims d'Henri Abelé). M'he entretingut a tastar les noves anyades de vins d'1+1=3 (força interessant el Dèfora i el Dàlia) i la seva nova línia de caves (un d'ecològic, el Cygnus, i un bon cava rosat brut ideal per a un aperitiu que es basa en la trepat, la garnatxa i la pinot). També m'he entretingut a tastar alguna coseta del Marcel de Castellroig, destacant amb majúscules una més que interessant magnum del Terroja (un xarel·lo que continua sent difícil de creure qe no s'hagi criat en fusta) i el seu brillant cava Reserva Familiar Sabaté i Coca 06 (on sí hi ha una tercera part de fusta). El fi de festa l'he fet amb una nova copa del cava de Torelló vestit pel Custo brindant amb en Toni de la Rosa i, després, amb les companyes de la revista Vinos y Restaurantes, que ja m'han encarregat un article sobre Intervin per al número de maig. En la revista d'abril abordaré el tema de la poda al Penedès. Alimentaria 2010 ja és història (afortunadament). He sortit d'Alimentaria no sense dificultats a causa de l'enèssim cacau de trànsit que s'hi ha format. Això sí, no hi havia cap control policial però sí que hi tornava a haver prostitutes a l'autovia de Castelldefels (segurament després d'uns dies ben atrafegades amb tant de client d'Alimentaria). Aquesta nit, però, no he pogut evitar sopar amb un bon cava de Pira un bon trinxat per inaugurar un cap de setmana que passaré al Priorat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada