dijous, 18 de març del 2010

Més promoció a Pime Cava


Com ja havia avançat, Mercè Rossell ja és, des d'ahir dimecres, presidenta de Pime Cava en substitució de Xavier Nadal. La patronal reconeix que l'assignatura pendent és la promoció. Qué en penseu? A continuació us adjunto la nota de premsa que han fet pública avui dijous.


Pimecava estrena presidència i nova estratègia  basada en una major promoció

 

 

Barcelona, 18 de març de 2010

 

Pimecava ha presentat avui a  Barcelona a la seva nova presidenta - Mercè Rossell (Caves Oriol Rossell)- i ha assenyalat que a partir d’ara el seu principal repte serà el desenvolupament d’una política promocional ambiciosa y única.

 

S’intentaran buscar recursos globals per tal que les empreses associades es puguin beneficiar , i ens esforçarem molt per donar a conèixer el cava a tot arreu com el producte únic que és”, ha dit avui la Mercè durant una roda de premsa.

 

Pimecava ha presentat, a més a més,  a la seva nova Junta directiva pels propers quatre anys Agustí Torelló(vicepresident), Josep Cardona (vicepresident), Robert Jovani (secretari), Montse Nicolás (tresorera) i els vocalsXavier NadalJosep EliasJosep CubinéRamon CanalsJoan PagèsAna BerenguerJaume Gramona i Marcel Sabaté.

 

Durant els seus primers anys de funcionament, Pimecava ha aconseguit establir una base sòlida per tal de vehicular les voluntats dels seus associats i la implantació de dos nous tipus de cava Reserva y Gran Reserva.

La nostra gran assignatura pendent ara és la promoció”, ha assenyalat Xavier Nadal, expresident de Pimecava, que ha aprofitat, a més a més, per demanar al Consell Regulador del Cava que impulsin més les seves accions promocionals.

 

El col·lectiu de petits i mitjans elaboradors de cava està format pel noranta-u per cent dels productors, més de 244 cellers que de mitjana facturen uns 585.000 euros anuals, que representa prop del 16 por cent del total del sector. Cadascú d’aquests empresaris produeixen una mitjana d’unes 103.000 ampolles l’any i tenen una plantilla de cinc treballadors per empresade media.

 

Pimecava va néixer al febrer de 2006 com una associació constituïda amb l’objectiu de defensar els interessos dels petits i mitjans productors de cava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada