dijous, 18 de març del 2010

Vi solidari català


Les iniciatives solidàries del món del vi sembla que van bé. Una bona mostra d'això és aquesta a benefici del Casal dels Infants del Raval. Creieu que caldria tirar endavant més projectes com aquest?



Cellers Unió ja ha venut 12.000 lots Vi Solidari amb el Casal dels Infants

 

La cooperativa ha donat els primers 36.000 € a projectes del barri Raval

 

L’acció solidària compta amb el suport de sis xefs catalans, l’Acadèmia de Sumelleria Espanya i els supermercats Caprabo

 

 

Només en cinc mesos, Cellers Unió ja ha venut més de 12.000 lots de Vi Solidari amb el Casal dels Infants de Barcelona, ubicat al barri del Raval. Amb aquesta iniciativa, que respon a l’eslògan “3 vins + 3 receptes + 3 euros”,  la cooperativa Unió Corporació Alimentària ha fet una primera donació de 36.000 euros per al programa de formació en Ajudant de Cambrer i Cambrera que el Casal dels Infants desenvolupa.

 

El lot inclou tres ampolles de vi català d’origen cooperatiu, d’excel·lent qualitat i vinculat a diferents denominacions d’origen. Es complementa amb receptes de maridatge proposades per cuiners de renom internacional com Carme Ruscalleda, Fermí Puig, Carles Abellan, Joan Roca, Carles Gaig i Mey Hoffman, mentre el president de l’Acadèmia de Sumelleria Espanyola, Juan Muñoz Ramos, ha proposat el maridatge de les receptes amb els vins.

 

La comercialització dels lots es fa a través de la cadena de supermercats Caprabo i, també, a diferents vinacoteques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada