dimecres, 28 d’abril del 2010

De Muller i Vins Padró triomfen al concurs de la DO Tarragona


Els vins de al DO Tarragona volen conquerir més prestigi. El concurs que es fa en aquesta DO vol contribuir a fer guanyar més prestigi. El 7 de maig es lliuraran els premis d'enguany:


Se celebra el 16è Concurs de vins embotellats de la DO Tarragona a la Facultat d’Enologia de la URV


La presidenta del jurat, Montserrat Nadal, reitera l’esforç que estan fent els cellers elaboradors i destaca especialment la gran qualitat que han obtingut els vins negres


Els premis es lliuraran en un sopar que es farà el 7 de maig a l’Hotel Imperial Tarraco



Aquest matí s’ha celebrat el tast professional per escollir els vins guanyadors del 16è concurs de vins de la DO Tarragona. El jurat, presidit per la professora de la Facultat d’Enologia de la URV Montserrat Nadal, ha tastat en dos grups de 10 tastadors, una setantena de vins que estaven dividit en vuit categories (blanc sec, blanc aromàtic, blanc fusta, rosat, negre jove, negre criança, vi de licor sec i vi de licor dolç). Els vins que s’han presentat procedien d’una quinzena de cellers de la DO Tarragona. En aquesta ocasió, qui s’ha dit més premis ha estat l’empresa De Muller de Reus amb un total de cinc premis, seguit de Vins Padró de Bràfim, amb tres premis. També han rebut diferents distincions l’Agrícola de Bràfim, Vinícola de Nulles, Agrícola de Rodonyà, Unió Corporació Alimentària, Bodegas J.M. Bach i Fills de Vila-seca o la Cooperativa de Vila-rodona. (S’adjunten els resultats complerts).


Montserrat Nadal, la presidenta del jurat, ha destacat l’esforç que un any més estan fent els cellers adscrits a la DO i els seus tècnics i enòlegs. Ha assegurat que els vins son excel·lents i que continuen progressant, destacant especialment la qualitat dels vins negres que s’han presentat al concurs i també ha explicat que la previsió de la collita 2010, quan encara falten uns mesos, és molt bona. 


El lliurament oficial dels premis del concurs de vins es farà el pròxim divendres 7 de maig en el sopar anual de la DO Tarragona que tindrà lloc a l’Hotel Imperial Tarraco. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada