dijous, 15 d’abril del 2010

Un vilanoví s'enduu el Xè Premi Jaume Ciurana


L’enòleg vilanoví Josep-Odó “Jot” Camps ha estat el guanyador de la desena edició del Premi Jaume Ciurana, que atorga la Facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona amb el patrocini dde la consultoria vitivinícola Rius i Rius de Vilafranca del Penedès. Aquest premi, que es va lliurar el 6 d’abril passat, distingeix l’alumne amb el millor expedient acadèmic. 
Josep-Odó “Jot” Camps  és Enginyer Tècnic Agrícola per l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona, especialitzat en Indústries Agroalimentàries i diploma en viticultura i enologia. Va realitzar a Codorníu les pràctiques d’aquests estudis i posteriorment va estudiar enginyeria agrònoma a Lleida, mentre treballava al Consell Regulador del Cava. Va presentar una modificació del projecte de final de carrera al I Premi Cristòfor Mestre i Artigas, que va resultar guanyador. A continuació va fer la llicenciatura d’Enologia a Tarragona. 
En el primer estiu que hi va haver durant aquests estudis, va tenir l’oportunitat de ser becari per la URV, a Mas dels Frares, mentre que les pràctiques de la llicenciatura d’enologia les va realitzar a Ets Jean Pierre Moueix i també a Vieux Château Saint André, a Bordeus. 
Com a criteris per a la concessió del Premi Jaume Ciurana, que està dotat amb 3.000 euros, es tenen presents l’expedient acadèmic universitari ponderat de la llicenciatura d’Enologia, el curriculum vitae dels candidats i un informe confidencial elaborat per la Comissió d’Ensenyament d’Enologia de la Facultat d’Enologia de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada