dijous, 10 de juny del 2010

Boom de cerveses per tot Catalunya


No hi ha cap mena de dubte que s'ha produït una veritable febrada en el món de la cervesa a Catalunya. En el mercat han penetrat darrerament un munt de marques, des de la Montseny, Cap d'Ona o Guineu a la Rosita, moltes de les quals superen els 3 euros unitaris. Avui mateix s'ha informat a la premsa d'una cervesa de la Garrotxa. Què en penseu d'aquesta nova tendència?


DEDUES ORIGINAL, A PUNT PER SER DEGUSTADA


Original és la primera cervesa per a la degustació gastronòmica elaborada per DeDues a Girona.

10/06/2010. Des d’un tartar de tonyina a uns cargols; des de carxofes fins a xocolata amargant; marisc, albergínies, salaons... tot això marida perfectament amb la cervesa d’autor DeDues Original, una cervesa pensada per a la degustació gastronòmica.

Aquesta cervesa està produïda a tocar de la zona volcànica de la Garrotxa, on es beneficia d’una aigua molt rica en minerals i de gran puresa, i està elaborada a partir d’un 80% d’ordi i un 20% de blat.

Es tracta d’una cervesa totalment natural, sense additius, colorants ni conservants. La seva escuma fina procedeix exclusivament del carbònic obtingut a través del procés de fermentació, ja que DeDues evita l’addició de carbònic artificial a totes les seves elaboracions.

En conseqüència, en tastar la DeDues Original apareixen en nas les aromes pròpies dels llevats, al costat de notes de préssecs madurs, poma al forn i codonys. Tot i que l’atac és molt suau i agradable, en boca DeDues Original és intensa i expressiva, de textura densa i permanència llarga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada