dilluns, 14 de juny del 2010

EcoSostenibleWine s'inicia demà

EcoSostenibleWine 2010 inicia demà la seva activitat amb més de 400 inscrits
Es tracta d'un important fòrum de debat internacional que donarà solucions i respostes a la sostenibilitat en el sector vitivinícola
El Secretari General del DAR, Xavier Castella, i el Secretari General de Medi Ambient i Habitatge, Eduard Pallejà presidiran demà la inauguració de la segona edició d’EcoSostenibleWine 2010. L’acte també comptarà amb la participació, durant el dinar, del conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i l’assistència del director general de l’INCAVI, Oriol Guevara.
 
La Conferència, que se celebra els dies 15 i 16 de juny a Vilafranca del Penedès amb la participació de més de 400 inscrits, aportarà solucions i respostes per a la producció sostenible de la vinya i el vi. Aquest fòrum comptarà amb prestigiosos tècnics i experts nacionals i internacionals en producció sostenible, com ara el del professor Hans R. Schulz, director del Centre d'Estudis de Viticultura i Enologia de Geisenheim, Alemanya o el Director de Ciència i Innovació de l'Associació de productors de Nova Zelanda, Philip Manson. D’altra banda, durant la trobada es donaran a conèixer els primers resultats del projecte CÈNIT DEMÈTER
 
El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) participarà en l’esdeveniment amb la presència del seu president, Daniel Valls, el dimecres 16 de juny com a moderador de la sessió 4 ‘Implicacions de les polítiques ecològiques i sostenibles en el comerç’. Entre d’altres temes, la taula parlarà i debatrà sobre la percepció del consumidor de la producció ecològica i la sostenibilitat.
 
EcoSostenibleWine 2010 està organitzat pel Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, a través de l’INCAVI, el Departament de Medi Ambient i Habitatge, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), les patronals del vi i el cava, Miguel Torres, Freixenet, i Albet i Noya, entre altres entitats i institucions. El president del Comitè d’Honor de la Conferència Internacional és Sa Majestat el Rei d’Espanya, Joan Carles I.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada