dimecres, 28 de juliol del 2010

90 anys de la Cooperativa de Nulles

 Amb un cava de qualitat i renovant la imatge dels seus productes la Cooperativa de Nulles afrontarà enguany la seva 90ena verema. Moltes felicitats.


Els vins de Nulles celebren el 90è aniversari amb nova imatge
El proper setembre, la Cooperativa Sant Isidre de Nulles celebrarà l’entrada de la que serà la seva norantena verema. I és per aquest motiu que la Vinícola d’aquesta petita població ho ha volgut commemorar renovant la imatge dels seus vins i caves.

El producte estrella que presenta la Vinícola de Nulles és l’Adernats XC, un cava Gran Reserva creat especialment per aquesta ocasió. Aquest excel·lent cava s’obté a partir d’una sola varietat autòctona de raïm, 100% xarel·lo, provinent de les vinyes més velles de la zona. El disseny de l’ampolla de l’Adernats XC és de línies magnificents, recordant la majestuositat de l’edifici del celler que el prestigiós arquitecte César Martinell va construir el 1919.

Concretament, ha estat aquesta bellesa arquitectònica del segle passat la que ha inspirat la línia d’imatge del nou etiquetatge de vins i caves nullencs, que triomfen en el mercat per la seva gran qualitat i avalats amb diferents premis nacionals i internacionals.

Aquesta nova línia pretén combinar la modernitat i modernisme dins la mateixa imatge, una imatge dinàmica, fresca i actual.

L’acte va tenir lloc el dia 23 de juliol al celler modernista, i va comptar amb una nombrosa assistència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada