dimarts, 13 de juliol del 2010

Terra Remota, un projecte interessant


Terra Remota s'ha convertit en un nou projecte empordanès força interessant. Els seus vins de més alta gama mostren unes grans potencialitats. Ara alguns premis (uns guardons sobre els quals sempre he mostrat la meva incredulitat) sembla que els donen la raó:


 ELS JUTGES VALOREN TERRA REMOTA

Tot i la relativa joventut d’aquest projecte, els vins i el celler Terra Remota són reconeguts amb l’obtenció de premis que acrediten la seva qualitat. 

12/07/10. El jurat del IX Concurso Internacional de Vinos Bacchus, dirigit pel prestigiós professional Fernando Gurucharri, va premiar en la seva última edició tota la gamma de vins elaborats per Terra Remota, el celler ubicat a la DO Empordà. Tant el primer vi del celler, Clos Adrien 2007, com el blanc de gamma alta Caminante 2008 varen resultar guardonats amb sengles ors. Per la seva banda, el negre Camino 2007 i el rosat que completa la gamma, Caminito 2008, varen obtenir així mateix sengles plates. 

El celler valora especialment aquests guardons, ja que es tracta, amb tota probabilitat, d’un dels concursos de més reputació i credibilitat d’entre els que es celebren a Espanya. El reconeixement del concurs Bacchus a tota la gamma de vins Terra Remota suposa per al celler un reconeixement a l’estil triat per a l’elaboració dels seus vins, un estil que es proposa, en el marc de les potencialitats de la DO Empordà, aconseguir una identitat singular que el desmarqui d’altres projectes de qualitat existents a la zona. 

Paral·lelament, el celler també ha resultat premiat al certamen Premis d’Arquitectura de Girona 2010, convocat pel Col·legi d’Arquitectes de Girona. Es tracta del Premi de la Cultura, un guardó concedit per algunes de les personalitats més representatives i influents del món cultural de les comarques de Girona. Així, l’edifici dissenyat per Pepe Cortés i Nacho Ferrer ha rebut un reconeixement merescut per valors com la seva integració en l’entorn. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada