divendres, 5 de novembre del 2010

El 5è Vins&Blogs, a Finca Viladellops el dia 20


El cinquè Vins&Blogs de la Penedesfera, una iniciativa molt interessant, ja escalfa motors. Es farà el 20 de novembre a Finca Viladellops, l'emergent celler de l'Associació de Viticultors del Massís del Garraf.


5è Vins&Blogs de la Penedesfera "Especial Gastronòmic"


El primer Vins&Blogs gastronòmic! El proper dia 20 de novembre a les 11.00 hores i fins les 13.00 hores tindrà lloc el 5è Vins&Blogs de la Penedesfera a la Finca Viladellops (Olèrdola) http://www.viladellops.com/ Els Vins&Blogs són trobades informals de blocaires amb l'objectiu de fomentar la cultura de la gastronomía, el vi, la vinya i el cava, el turisme, etc. a la xarxa. Aquesta trobada impulsada per la Penedesfera no només és oberta als blocaires de l'Anoia, l'Alt i Baix Penedès, i el Garraf, si no també d'altres comarques o persones interessades a compartir una bona estona.
En aquesta ocasió, la blocaire organitzadora és la carme de http://cuinetes-carme.blogspot.com/ i ha fet un trobada gastronòmica! Si esteu interessats en assistir-hi i gaudir d'un tast dels vins de la Finca Viladellops, així com també un tast d'embotits d'un Mestre Xarcuter del Garraf, haureu de deixar un comentari a l'entrada original de http://www.penedesfera.cat/2010/10/13/5e-vinsblogs-a-la-finca-viladellopsL'aforament al Celler és limitat, (entre 15-20 pax) amb la qual cosa, anirà per ordre de rebuda. Us agrairíem que en fessiu difusió i us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada