dimecres, 3 de novembre del 2010

Enogastronomia, a Montblanc




Les mostres enogastronòmiques es multipliquen per tota la geografia catalana. Aquest cap de setmana Montblanc estrena novetats:


Comunicació DO Conca de Barberà
Consell Regulador de la Denominació d’Origen Conca de Barberà

VISITES GASTRONÒMIQUES A MONTBLANC



Es realitzaran per primera vegada coincidint amb la Fira de Sant Martí els dies 6 i 7 de novembre.



Es tracta d'una nova proposta sorgida des de l'associació de guies de Montblanc (PROTUR), la DO Conca de Barberà i els bars i cafeteries de Montblanc, per tal de donar a conèixer tant el patrimoni arquitectònic i cultural com el gastronòmic i enològic de la zona. 

Les visites sortiran des de l'Oficina Municipal de Turisme a les 11h i acompanyats d'un guia oficial de Montblanc es visitaran les torres i pas de ronda, les esglésies de Sant Miquel i Santa Maria i la Plaça Major, i a més els visitants podran fer una degustació i un tastet de vi de la DO Conca de Barberà a dos establiments montblanquins.

 Està pensat que els grups siguin de 20 persones com a màxim i que la visita tingui una durada de dues hores aproximadament. El preu de la visita és de 8 € els adults i 5 € els nens d'entre 12 i 18 anys. En cas d'estar interessats podeu reservar-ho prèviament a l'Oficina de Turisme abans del 5 de novembre. 

La bona entesa entre totes les parts implicades ha estat clau per la posada en marxa d'aquesta iniciativa, que esperem que sigui d'interès i es garanteixi la continuïtat en el temps.
Enllaç per a més informació:
http://www.montblancmedieval.cat/quefer/festesifires/santmarti/activitats
Elaboradors de vins i caves que hi participen:Celler Vega Aixala (Vilanova Vins), Celler Mas Foraster, Cooperativa de Blancafort, Celler Escolda-Sanahuja, Celler Carles Andreu, Gatzara, Virol, S.C.P., Celler Cal Joan, Carlania Celler, Rosa M. Torres, Cooperativa de Viticultors de Montblanc, Rendé Masdeu, Guspí, Molí dels Capellans




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada