diumenge, 5 de desembre del 2010

Música, pintura, narrativa i cava a Vilarnau

La música, la pintura i la narrativa es mariden aquest divendres amb el món del cava a les Caves Vilarnau d'Espiells (sant Sadurní d'Anoia). Afortunadament al Penedès cada cop es fan més activitats enoturístiques o propostes culturals lligades al món del vi.


Vilarnau ( 30 novembre).- El proper dia 10 de desembre Vilarnau et dóna l’oportunitat de gaudir, compartir i descobrir la fusió de l’art de la música, pintura i narrativa amb el món del cava. A la mateixa ciutat del cava a St. Sadurní d’Anoia, a les caves Vilarnau i a partir de les 20h deixa’t portar, deixa’t seduir… Començarem gaudint amb una benvinguda i visita pels racons més profunds de la cava, farem parada per un tast a la sala de les Barriques. Compartirem el sopar a l’espai més màgic de Vilarnau i després del sopar … descobrirem l’espectacle intimista Salmaldon amb Miniatures.
Salmaldon amb Miniatures: un muntatge avantguardista, fresc i original. On la fusió dels tres arts: música, pintura i narrativa es maridaran amb els caves Vilarnau. T’imagines????? És perfecte, un esclat d’emocions!
M.O.Balletbó, Joan Masdéu, cantant del grup Whiskyn’s, i Montse Solé amb tots vosaltres descobrirem junts l’esperit de Caves Vilarnau!
Serà perfecte!

Informació i reserves a Vilarnau 938912361 , mmolina@vilarnau.es i al facebook de Vilarnau i http://www.artsalmaldon.blogspot.com/


Sopar a càrrec de Sensacions Càtering:


-Tomàquets del maresme i llagostins tebis amb espagueti de carbassó, pastanaga, espàrrecs verds i virutes de parmesà banyat amb Mòdena CAVA VILARNAU BRUT NATURE RESERVA 2008
- Cuixa d'ànec amb poma verda confitada amb espècies i Malvasia de Sitges CAVA VILARNAU GRAN RESERVA 2006
- Mousse de iogurt amb sopeta dolça de gerds i fruits vermells CAVA VILARNAU BRUT ROSAT


Preu de la visita caves, Sopar maridat i espectacle Salmaldon 55€/pax iva inclòs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada