dilluns, 6 de desembre del 2010

Portes obertes a Terra Remota


Un dels projectes vitivinícoles més emergents de l'Empòrdà, Terra Remota, fa aquest cap de setmana que ve una doble jornada de portes obertes:


El celler empordanès Terra Remota, situat entre Capmany i Sant Climent Sescebes, convoca dues jornades de portes obertes els propers dies 11 i 12 de desembre.


Terra Remota obrirà les seves portes el cap de setmana de l’11 i el 12 de desembre per a tothom qui vulgui conèixer a fons aquest celler. Terra Remota, propietat d’en Marc i l’Emma Bournazeau, és un dels projectes més interessants i prometedors de la DO Empordà.
Al llarg del segon cap de setmana de desembre, Terra Remota oferirà la possibilitat de visitar les seves vinyes i el celler amb el propietari del celler, i de realitzar un tast dels seus vins –tot de forma gratuïta-, en horari de matí i tarda:

Horari Matí
Horari Tarda
Activitat
11.00
16.00
Visita a les vinyes de la propietat.
12.00
17.00
Visita al celler, obra del prestigiós estudi de Pepe Cortés i Nacho Ferrer, guanyador del Premi de la Cultura atorgat pel Col·legi d’Arquitectes de Girona.
13.00
18.00
Tast vertical de tots els seus vins.

A més a més, el celler planteja l’opció de concloure la jornada amb un dinar o un sopar al mateix celler (l’opció de sopar s’ofereix exclusivament el dissabte dia 11).
Es tracta d’una possibilitat immillorable de conèixer Terra Remota, una oportunitat única de parlar amb el seu propietari sobre el seu projecte, i, alhora, de gaudir d’una jornada d’oci i distensió en un espai de gran bellesa paisatgística. Una proposta interessant apta tant per a experts com per a profans en la matèria.

Per a més informació:
Terra Remota
terraremota@hotmail.com
Tf 972 193 727
Els Tallats, km. 6 (Carretera de Capmany)
17751 Sant Climent Sescebes
* Es recomana realitzar reserva prèvia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada