dimecres, 23 de febrer del 2011

Primera mostra professional dels vins del Garraf

Fa temps que els viticultors del massís del Garraf treballen per aconseguir singularitzar-se en el marc de la DO Penedès amb una subzona específica. Sembla que abans d'un any podria fer-se realitat. Des de l'Associació de Viticultors del Massís del Garraf cal elevar, però, el nivell dels vins i, sobretot, dels seus actes promocionals. Avui l'Ajuntament de Sitges, i no l'Associació, ha comunicat la celebració de la primera mostra professional dels vins del Garraf pel 14 de març. Què en penseu?


Sitges acull la primera Mostra Professional de Vins del Massís del Garraf

Els cellers exhibiran més de 50 referències de vi

Sitges acollirà el proper dilluns 14 de març la primera Mostra Professional de Vins del Massís del Garraf que se celebrarà a l’edifici Miramar. El certamen l’organitza l’Associació de Viticultors del Massís del Garraf amb la col·laboració de l’Agència de Promoció Turisme de Sitges i el programa Els productes del mar i la terra del Garraf,  del Consell Comarcal del Garraf.

L’objectiu d’aquesta primera mostra professional és donar a conèixer a compradors directes, canals de distribució i professionals del sector vitivinícola, els vins elaborats en territori del Massís del Garraf. Per tant un públic important de la mostra són els propietaris i responsables de restaurants, sommeliers i cambrers perquè estudiïn incloure els vins del Garraf dins les seves cartes. A més es busca que un establiment no hagi de rebre la visita de varis comercials, sinó que en una sola jornada pugui conèixer tota la varietat de producte del Garraf.

Segons explica el portaveu de l’Associació de Viticultors del Massís del Garraf, Guillermo Neffke, “la intenció és que aquesta iniciativa tingui un caràcter anual i que es converteixi en un referent dins de l’agenda professional del sector. ”

En aquests moments hi ha 9 cellers inscrits, tot i que s’està pendent que encara pugui confirmar algun participant més. Els cellers que de moment hi ha seran presents són: Can Ràfols dels Caus, Montau de Sadurní, Finca Valldosera, Finca Viladellops, Torre del Veguer, Vega de Ribes, Valldolina, Arç Blanc i Caseta de Fusta. Entre totes aquestes empreses, portaran a Sitges més de 50 referències.

Amb aquesta proposta, Sitges tindrà dues mostres anuals dedicades al món del vi, una de caràcter popular al mes de setembre i que enguany arribarà a la cinquena edició; i la de març per a professionals del sector.

1 comentari:

  1. Fantàstic Ramon, aquesta mostra té bona pinta i segur que els cellers estaran a l´alçada!!

    ResponElimina