dijous, 31 de març del 2011

Tot Selecta porta ‘L’Essència del Vi’ a l’Hotel Terramar de Sitges



Aquest pròxim dimarts es fa a Sitges una àmplia mostra de vins, caves, destil·lats i productes gourmet que incloen productes de gran alçada. En l'edició d'aquest divendres el Diari de Vilanova se'n fa ressò:


Tot Selecta porta ‘L’Essència del  Vi’ a l’Hotel Terramar


// R. FRANCÀS

La distribuïdora de vins amb denominació d’origen amb més presència a les cartes dels restaurants del Penedès i el Garraf, Tot Selecta, organitza per a dimarts que ve, 5 d’abril, la primera edició de L’Essència del Vi. Es tracta d’una mostra del bo i millor d’aquesta empresa distribuïdora amb seu a Moja (Olèrdola). 
La mostra es farà a l’Hotel Terramar de Sitges de dotze del migdia a quarts de nou del vespre, en horari ininterromput. S’hi mostraran novetats de cellers tan destacats com Laurona o Masroig (DO Montsant), Clos Mogador, Manyetes, Mas d’en Gil o Gratavinum (DOQ Priorat), Bru de Verdú (Costers del Segre), Avgvstvs-Forvm, Parés Baltà, La Caseta de Fusta  o Can Ràfols dels Caus (DO Penedès), Cillar de Silos (DO Ribera del Duero), Teso la Monja (DO Toro), Paco & Lola o Viña Nora  (DO Rías Baixas), Bodegas Naia (DO Rueda), Finca Valldosera, Bertha o Llopart (DO Cava), La Vinyeta (DO Empordà) o Brice (Champagne). 
Tot Selecta també distribueix destil·lats de moda, com la ginebra Bulldog o els licors Kurhi; els olis premium de La Boella, el caviar Cold River, les xocolates de Casanella Xocolaters o les tòniques Fentiman’s. La mostra es completa amb la gran marca de referència de les copes i decantadors de vi  Riedel. La distribuïdora a Espanya d’aquesta firma farà un tast de copes a mitja tarda a l’annex als jardins de l’Hotel Terramar.
El propietari de Tot Selecta, Paton Insensé, diu que tot i les dificultats econòmiques, cal fer coses. La finalitat de l’Essència del Vi, segons Insensé, és acostar el distribuïdor i els seus productes als clients en un marc adient per poder tastar i conèixer els elaboradors. 

2 comentaris:

  1. Ramón,
    un placer poder comunicar contigo. Yo también soy un apasionado del mundo del vino y la cultura vitícola. Por ello tengo dos blog de vino en internet, uno de ellos en Verema y el otro llamado EL ALMA DEL VINO en
    http://almavinocuatre.blogspot.com/
    Además he creado un grupo facebook de idéntico nombre y temática.
    Mi padre era Juan Cuatrecasas Francás, nacido en Ripoll aunque vecino de Bilbao desde que tenía 1 año de edad.
    Su madre, mi abuela, era Aurora Francás Vidal, también de Ripoll. Por lo que he podido saber, buceando en archivos, mi apellido Francás proviene hasta donde sé de La Pobla de Lillet.
    ¿Seremos familia?.
    Un abrazo y espero que me comentes tu opinión sobre mis blog.
    Gracias
    Juan Cuatrecasas Asua
    EL ALMA DEL VINO.
    Bilbao (Vizcaya)

    ResponElimina