divendres, 10 de juny del 2011

Freixenet marida amb la natació sincronitzada


El proper 15 de juny hi haurà la presentació de IV Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació sincronitzada, el LIV Campeonato de España
Absoluto de Verano 2011 ,Trofeo  ASISA i  el XIII España Sincro, trofeo Infantas de España que tindrà lloc a les 13.00 h  Restaurant 9 REINAS (C. Valencia cantonada amb Pau Claris)

Els dies 17, 18 i 19 de juny les Piscines Picornell de Barcelona seran l’escenari d’aquesta competició internacional de natació sincronitzada. Una competició a on participaran 19 països d’arreu del món entre els quals hi ha potències com USA, Japó, Grècia, França, Gran Bretanya i 11 clubs espanyols. Aquesta elevada participació converteix la competició en una de les més importants just un mes abans que es celebri el Campionat del Món de Shanghai. Aquesta proximitat amb el mundial fa que tots els participants a Barcelona presentin les coreografies mundialistes i entre ells Espanya. La selecció estatal presentarà a les Picornell per primera vegada i davant del seu públic l’ innovador duet, una coreografia exquisida a on les catalanes Ona Carbonell i Andrea Fuentes nedaran a ritme de tango. El tango és un ball argentí que ens ha portat al restaurant argentí 9 REINAS de Barcelona a fer la presentació de la competició. Després de la presentació es degustarà una selecció de plats del restaurant maridats amb productes del Grup Freixenet.

A la presentació assistiran la seleccionadora de natació sicncronitzada Anna Tarrés, juntament amb les nedadores Ona Carbonell i Andrea Fuentes amb elles estaran el President de la Real Federación Española de Natación, Sr. Fernando Carpena; el President de la Federació Catalana de Natació, Sr. Enric Betrán, representants de l’Ajuntament i del C.N.Kallipolis, club organitzador juntament amb la FCN que ha inclòs aquesta gran competició de natació Sincronitzada en el seu calendari commemoratiu del 90 aniversari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada