dimarts, 5 de juliol del 2011

Grogués, reelegit a la DO Tarragona


Avui la DO Tarragona ha anunciat la reelecció del president de la Cooperativa de Vila-rodona, Josep Lluís Grogués, com a president del Consell Regulador de la DO Tarragona:

Josep Lluís Grogués, reelegit president del Consell Regulador de la DO Tarragona

L’actual president de la Cooperativa de Vila-rodona ocuparà el càrrec durant el període 2011-2014 després de ser reelegit per unanimitat.

El Consell Regulador de la DO Tarragona (CRDO Tarragona) ha reelegit per unanimitat a Josep Lluís Grogués com a president del consell regulador pels propers quatre anys en les eleccions que es van fer el divendres 1 de juliol a la seu del consell a Tarragona.
Els nou vocals que acompanyaran Josep Lluís Grogués en la junta de la DO Tarragona són:
Joan Carles Armeijach
Jaume Ferrando Bricollé
Francesc Boronat
Jorge Dalmau Duch
Josep Enric Tutusaus Calull
Gerard Freixas Palau
Vicenç Ferré
 Pere Martorell
 Joan Salvador Palau

Josep Lluís Grogués i el seu consell rector s’ha marcat com a repte en els propers quatre anys continuar treballant per que els cellers de la DO Tarragona assoleixin el màxim de qualitat en el seu producte i, al mateix temps, continuar posicionant la marca DO Tarragona con un dels referents puntals del sector al nostre país i també a l’exterior.

Josep Lluís Grogués (Vila-rodona, 1969) és viticultor i l’actual president de la Cooperativa Agrícola de Vila-rodona (Alt Camp). Va entrar al Consell Regulador de la DO Tarragona l’any 2007 i des d’aquell moment ha ocupat la seva presidència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada