dijous, 7 de juliol del 2011

L'enoturisme del Penedès revalida la qualitat


L'enoturisme a l'Alt Penedès s'està posicionant com a líder a Espanya.Ara set empreses i serveis de la comarca han vist revalidada la seva qualitat turística:

LA QUALITAT TURÍSTICA COM A OBJECTIU DE LES EMPRESES DE L'ALT PENEDÈS
7 empreses i serveis de l'Alt Penedès revaliden el Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola 

A l’ Alt Penedès 7 establiments i serveis renoven el distintiu SICTED de qualitat turística, la implantació del qual està coordinada pel Consorci de Turisme de l’Alt Penedès.

El mes de juny el Comité de Distinción de Turespaña va aprovar les empreses que s’havien presentat al cicle de renovació dels distintius del Sistema Integral de Qualitat de totes les destinacions turístiques de l’Estat espanyol que participen al projecte, entre les que estan incloses Alt Penedès i Vilafranca.



Els distintius de qualitat turística del SICTED tenen una vigència bianual, amb un procediment que suposa un primer any per a la distinció i un segon per a la renovació.


Les empreses i serveis que revaliden el seu distintiu són el Museu d’Arqueologia de Catalunya – Olèrdola, El Molí Hotel Rural, Restaurant el papa, Bodegues Miguel Torres, El Molí Tours, parc del Foix i restaurant masia Segarulls.


La qualitat turística com a objectiu
L'objectiu del SICTED és aconseguir que els diferents elements o agents que integren l'oferta d'una destinació turística gaudeixin d'una qualitat elevada i homogènia. La idea principal d'aquest sistema és la conceptualització del turisme com un tot, fent arribar la cultura de la qualitat en una destinació de forma global a tots els subsectors, tant als estrictament turístics: transport, allotjament, restauració i oferta complementària; com a la resta de serveis a l'abast del visitant: comerç, transport local, equipaments públics i privats.


El Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès gestiona la implantació del SICTED a l’Alt Penedès i el Patronat de Turisme de Vilafranca ho fa a Vilafranca del Penedès.


L'Àrea de Desenvolupament Econòmic a través de la Delegació de Turisme de Diputació de Barcelona, juntament amb la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, són els ens responsables de la coordinació i el finançament que comporta la implantació a la província del SICTED, que està promogut per Turespaña i per la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada