divendres, 15 de juliol del 2011

Medalles al Sommelier Wine Awards per Tomàs Cusiné


MEDALLES DELS SOMMELIER WINE AWARDS PER A VINS TOMÀS CUSINÉ
Els vins Auzells, Vilosell i Geol del celler lleidatà Tomàs Cusiné han estat guardonats en el prestigiós concurs anglès Sommelier Wine Awards, un dels pocs certàmens d’àmbit internacional orientat exclusivament a vins disponibles en el canal de l’hostaleria anglesa.

El vi negre Vilosell de la collita de l’any 2008 ha guanyat medalla de plata, mentre que el blanc Auzells i el també negre Geol han aconseguit medalles de bronze per a les anyades 2010 i 2007, respectivament.

El jurat ha destacat en el Vilosell 2008 un sabor que recorda completament a cireres, amb aromes sucosos; un vi molt fruitós i de bona elaboració.

Pel que fa a l’Auzells, el considera cremós i floral al nas, amb mostra de complexos minerals amb frescor, de fruita madura i de llarga persistència.
Finalment, quant al Geol, defineix vainilla i maduixa en el caràcter, una estructura jove amb molt potencial, tannins amables i una arribada mineral. El crític James Hocking va manifestar: "Amb la seva opulència, poder i bona longitud, no hi ha dubte que està molt ben fet".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada