dimarts, 26 de juliol del 2011

Vins i caves en un sopar amb estrelles


Els vins i caves, principalment penedesencs (Celler Gramona, Caves Parés Baltà, Ruben Parera, vins ecològics i biodinàmics, Caves Marià Casanovas, Vins Nico James, Cellers Heretat Mont-Rubi i Caves Mas Bertran), compartiran protagonisme en un sopar ben estrellat- Serà el dijous 11 d'agost, a partir de dos quarts de deu de la nit, a Corbera de Llobregat:

Amics de Corbera i Corbera Sabors presenten La Nit dels Estels (G)Astronòmica, amb la col·laboració de l’Observatòri Astronòmic de Corbera i amb la participació de 3’14 Jazz Quintet.
Es tracta d’un sopar a peu dret acompanyat amb música jazz i amb espais habilitats per poder observar la pluja d’estels pròpia de la nit de les llàgrimes de Sant Llorenç.
La trobada es desenvoluparà a l’espai de La Penya del Corb, que és l’escenari natural on se celebra cada hivern en Pessebre Vivent de Corbera, i tindrà lloc de 21.30 a les 02.30 hores.
Corbera Sabors, que aplega sis establiments gastronòmics del poble, se n’encarregarà del sopar; l’Observatori Astronòmic de Corbera hi donarà suport astronòmic, amb sis telescopis i professionals que faràn explicacions sobre la pluja d’estels, i l’associació Amics de Corbera hi posarà l’escenari natural del Pessebre Vivent. D’altra banda, hi haurà música de jazz en directe a càrrec de 3’14 Jazz Quintet i vins i caves dels cellers de la zona. Per més informació: http://lanitdelsestelsgastronomica.wordpress.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada