dijous, 25 d’agost del 2011

El cava, solidari amb Càrites






La Festa Major de Vilafranca donarà ‘bosses solidàries’ a Càrites, una iniciativa promoguda pel Consell Regulador del Cava

Els ciutadans que comprin el programa de la Festa Major reben dues copes de Cava de regal

Vilafranca del Penedès, 23 d´agost del 2011.- Els administradors de la Festa Major de Vilafranca i el Consell Regulador del Cava han arribat a un acord perquè part dels fons recaptats de la Festa d´aquest any vagin destinats a Càrites, que donarà bosses solidàries amb aliments per a dinar a un total de 150 famílies de Vilafranca en una situació desfavorida.
L’entrega d´aquestes bosses es realitzarà aquest divendres 26 d´agost a les 17 hores a la seu del Banc d'Aliments de Càrites de Vilafranca, que es troba el carrer Montserrat número 4.
Càrites dóna suport social a persones i famílies de la ciutat que tenen dificultats per cobrir les necessitats bàsiques. Amb el suport econòmic i de voluntaris es duen a terme projectes de reforç en colònies d´estiu, ajuts d´aliments, roba i mobles, assistència social, i també un alberg per a persones sense sostre.
En l´edició d´aquest any, els ciutadans reben amb el programa de la Festa Major 2011 dues copes de Cava de regal, després d’arribar a un acord de col·laboració amb el Consell Regulador del Cava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada