dimecres, 19 d’octubre del 2011

La DO Montsant es 'planta' a Barcelona


L'agenda d'actes d'aquest octubre i el pròxim mes de novembre és, certament, molt intensa. Ara la dinàmica DO Montsant ha anunciat que es 'planta' a Barcelona el 12 de novembre, al costat de Santa Caterina. No hi ha dubte que és encertat acostar els vins de la DO Montsant a l'0indret català amb més consumidors:

Montsant es planta a Barcelona
25 cellers de la DO prendran part a la mostra i tast de vins al Mercat de Santa Caterina, el 12 de novembre
Aquest acte s’emmarca en la celebració del 10è aniversari de la DO Montsant
El proper 12 de novembre, i en el marc de la celebració del seu 10è aniversari, la Denominació d’Origen Montsant organitza una mostra i tast de vins a Barcelona, concretament al costat del Mercat de Santa Caterina.
25 cellers d’aquesta prestigiosa denominació d’origen vitivinícola prendran part en un esdeveniment que aplegarà alguns dels vins més ben puntuats a les guies més reconegudes del món.
Sota el lema “Montsant es planta a Barcelona”, aquesta mostra i tast de vins és una clara aposta de la DO per reforçar la presència dels seus vins en el mercat català i en ser més presents a la ment del consumidor. De fet, per al president de la DO Montsant, Jaume Domènech, “la millor manera de donar-nos a conèixer és que els propis elaboradors puguin explicar al consumidor final les excel·lències dels seus vins. Per això la mostra es fa a peu de carrer”.
El tast de vins de la DO Montsant es durà a terme durant una jornada, de 11 del matí a 9 de la nit, i pel preu de 10 euros els visitants rebran una copa Riedel i 5 vals de degustació.
Cellers participants
EL VI A PUNT - MAS D'EN CANONGE - NOGUERALS - CELLER CEDO ANGUERA - MARIE AMELIE PONCE - VINYES DOMEMECH - ACUSTIC CELLER - CELLER EL MASROIG - ORTO VINS - CELLER LOS TROVADORES PORTAL DEL MONTSANT - FICARIA VINS - CELLERS UNIO - PORTAL DEL PRIORAT - VINS DE MAS SERSAL - VINYES D'EN GABRIEL - CELLER ELS GUIAMETS - COOPERATIVA D'ULLDEMOLINS - COOPERATIVA FALSET MARÇA - CELLER DE CAPAÇANES - BARONIA DE MONTSANT - EL VI DELS 20 - CELLERS SANT RAFE -  MAS DE L'ABUNDÀNCIA - RONADELLES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada