dimecres, 26 d’octubre del 2011

Mostra de vins i caves catalans a Andorra


Aquest cap de setmana, a banda de a Gandesa, es fa una mostra de vins i caves de Catalunya a Andorra. Hi participen una desena de cellers, alguns d'important prestigi:

L'ILLA DEL VI, MOSTRA DE VINS I CAVES DE CATALUNYA A ANDORRA
El cap de setmana del 29 i 30 d'octubre, el celebrarà l'Illa del VI, una mostra de vins i caves catalans i andorrans a Escaldes-Engordany.
 
Situada en el hall del cèntric centre comercial Illa Carlemany d’Escaldes-Engordany, la Mostra de vins i caves de Catalunya a Andorra, serà la primera fira de vins i caves catalans i andorrans que se celebra a Andorra. Amb la presència de cellers de diferents denominacions d’origen catalanes i andorranes, s’adreça a un públic tant andorrà com visitant, que pel pont de Tot Sants, visitarà el país.

Aquesta mostra s’emmarca dins la capitalitat cultural catalana, que aquest 2011 recau en el comú d’Escaldes-Engordany, i pretén mostrar la rica i diversa cultura vitivinícola que hi ha a Catalunya.

L’Illa del Vi es podrà visitar en el hall interior del centre comercial l’Illa Carlemany, a partir de les 12h del dissabte 29 i el diumenge 30 d’octubre de 2011. El funcionament serà mitjançant l’adquisició d’un tiquet degustació, al preu de 5 €, amb el que el visitant tindrà dret a dues degustacions de vi o cava, més una magnífica copa Riedel de regal. Hi haurà, a més, la opció d’adquirir un tiquet de repetició d’una degustació, al preu de 2 €.

Aquesta fira està organitzada per l’empresa vilafranquina Parenthesis junt amb el periodista andorrà Joan Berenguer, amb la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany i el centre comercial Illa Carlemany.

Els cellers confirmats són:

·    Albet i Noya: DO Penedès i DO Cava
·    Acustic: DO Montsant
·    Bodegas Torres: DO Penedès, DOQ Priorat i DO Catalunya
·    Casa Beal: Andorra
·    Covides Vinyes·Cellers: DO Penedès i DO Cava
·    Esteve i Ferrón: DO Penedès
·    Heretat Mas Tinell: DO Cava i  DO Penedès
·    Jané Ventura: DO Penedès i DO Cava
·    Marqués de Gelida: DO Cava
·    Roqueta Origen: DO Catalunya
·    Vinícola del Priorat: DOQ Priorat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada