dimecres, 9 de novembre del 2011

Nou centre d'acollida enoturística a Vilafranca


Enoturisme Penedès guanya un centre d'acollida turística que es construirà al Vinseum de Vilafranca gràcies a un conveni amb la Diputació de Barcelona que es signa demà. És una bona noticia. També estaria bé, ja posats, a buscar una millor seu per a les institucions del vi del Penedès i treure-les d'un polígon industrial situat al costat d'un McDonald's.


La Diputació i Promoció Turística de l'Alt Penedès signen un conveni per a la construcció del centre d'acollida sobre enoturisme

Salvador Esteve, president de la Diputació de Barcelona, i els representants del Consorci de Promoció Turística de l'Alt Penedès signaran demà dijous un conveni per a la construcció del centre d'acollida turística Casa Km 0 Enoturisme-Penedès.

Mitjançant aquest acord, realitzat per la Delegació de Turisme de la corporació a través del seu Pla de Concertació, la Diputació aporta al projecte una dotació econòmica de 250.000 euros. Aquest pla és el  programa específic de la institució adreçat a donar suport a projectes d'ajuntaments i altres ens locals de la demarcació de Barcelona.

El centre d'acollida turística estarà inclòs dins l'existent Vinseum-Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, ubicat al centre de Vilafranca del Penedès, i dedicarà part del seu espai a ser la seu del Consorci de Promoció Turística de l'Alt Penedès. Segons els seus responsables, l'objectiu del projecte és «dotar el territori d'un espai centralitzat d'informació enoturística, adaptat i accessible, que sigui referència per a les accions d'impuls, comunicació i difusió del turisme relacionat amb el món de la vinya, el vi i el cava a la comarca de l'Alt Penedès».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada