dilluns, 21 de novembre del 2011

Torrons de vi moscatell, novetat de PANSdeVI



Primer van ser els entrepans de vi, ara els torrons amb moscatell. La imaginació i el caràcter emprenedor de les vilafranquines Maria Fusteró, Eva Ràfols i Fina Ruiz sembla que no tenen sostre:

TORRONS de VI MOSCATELL amb xocolata negra trufada elaborats per PANSdeVI 


PANSdeVI ha presentat a la Fira CATAVINS de Sabadell la seva nova línia de productes, TORRONSdeVI, en base a la bona experiència en el mercat dels PansdeVI, entrePANSdeVI.

PANSdeVI ha  llençat al mercat el seu nou producte, TORRÓdeVI elaborat amb VI Moscatell i les seves panses macerades 48 hores maridat amb xocolata negra trufada i nata. Els tastos realitzats prèviament amb diferents varietats autòctones catalanes com la parellada, moscatell, xarel·lo i macabeu per l’elaboració d’aquest especial producte, han donat el resultat  que el maridatge perfecte amb la xocolata és la varietat moscatell. Per aquest motiu el TORRÓdeVI de PANSdeVI porta un 22% de vi moscatell del nostre territori. El vi ha estat envellit en bóta de roure francès 18 mesos i és el maridatge perfecte per a la xocolata de guinea trufada amb nata i les panses macerades. El TORRÓdeVI pesa 380 grams i el preu de venda al públic és de 12€. Com a novetat, el TORRÓdeVI es pot elaborar amb el vi que cada celler català consideri adient per maridar amb la trufa de xocolata, les panses i la nata.

Per a més informació: www.pansdevi.com
twitter/@pansdevi

1 comentari: