dilluns, 21 de novembre del 2011

Troballes seleccionades, en bag in box


Aquest dijous El Vi a Punt presenta a Barcelona sèries limitades de vins seleccionats per Oriol Pérez de Tudela en bag in box. Es diuen Encants i Troballes i es presenten amb la voluntat d’acostar el vi a la taula de cada dia. Són vins escassos o excepcionals que no han trobat sortida al mercat i que Oriol Pérez de Tudela ha volgut comercialitzar amb la vboluntat d'elevar el concepte que es té del bag in box. El vallenc Pérez de Tudela explica que: en general, i a mode de resum, ens agrada dir que ens dediquem a la venda de vins de la Terra Alta, el Montsant i Tarragona en bag in box. Varem construir una marca, EL VI A PUNT, que intenta expressar QUOTIDIANITAT, IDENTITAT I HEDONISME, tot a la vegada. QUOTIDIANITAT per raons òbvies d’usabilitat i facilitat. IDENTITAT per l’enfoc als vins amb origen, avalats pels consells reguladors corresponents (varem treballar per la regulació del bag in box en els territoris respectius), i amb un esforç per expressar el territori, l’autenticitat i el paladar i l’estil dels vins de la zona. HEDONISME per la idea de recuperar el gust i el plaer d’allò que en la nostra cultura és (o era) quotidià: l’ús del vi en la gastronomia diària. Ens hem dedicat durant els primers 4 anys a promoure aquestes idees en l'àmbit de Catalunya, fonamentalment, perquè creiem que és el destinatari natural d’un missatge d’actualització dels usos del vi. L’èxit comercial ha estat relativament acceptable. El reconeixement mediàtic ha estat alt: hem aparegut a la Guia de Vins de Catalunya amb molt bona puntuació. EL VI A PUNT té una menció especial a la guía 2010 del sumiller de El Bulli. Una de les eines que he desenvolupat per a comunicar el missatge de EL VI A PUNT és un web-bloc en el que anem explicant “les coses que ens passen”. Això és a www.elviapunt.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada