dimarts, 13 de desembre del 2011

70 propostes enoturístiques a la Fira del Gall de Vilafranca


En motiu de la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès, que se celebra aquest pròxim cap de setmana, el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, ha programat un seguit de visites i activitats al voltant del vi i el cava,  tant en caves i cellers així com amb la resta de recursos turístics del territori. En total, són 70 propostes per realitzar el dissabte 17 o el diumenge 18 al matí.

Des d’enoturismePENEDÈS s’ha coordinat aquest seguit de propostes dels membres del club, que destaquen per la seva varietat i diversitat. Des de visita tradicional a cellers, un taller d’olors o un tast vertical, fins a endinsar-se al món del cava a través d’un tast, fent el teu propi cava o aprenent com s’elaboren els caves de llarga criança. Hi ha visites per a tots els públics i tots els gustos, algunes de pagament i d’altres gratuïtes. Podeu consultar el programa d’enovisites de la Fira del Gall a www.enoturismepenedes.cat  

Hi participen:
Agustí Torelló Mata, Albet i Noya, Artcava, Bodega J. Miquel Jané Celler Cal Costas, Bodegas Miguel Torres, Canals&Munné, Cava Llopart, Cava Mas Tinell, Caves Nadal, Cellers Carol Vallès, Eudald Massana Noya, Freixenet, Jean Leon, Mas Can Colomé, Mas Comtal, Mas Rodó Vitivinícola, Museu d’Esperanto de Subirats, Parató, Vallformosa i Vilarnau.

Més informació i reserves al Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès (tel. 93 817 01 60 o al mail info@enoturismepenedes.cat) , o durant els dies de la fira en l'estand del Consorci.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada