dimarts, 28 de febrer del 2012

Només sis cellers, a la Mostra de Vins del Garraf



L'Associació de Viticultors del Massís del Garraf, que presideix Carles Esteva, i l'Ajuntament de Sitges han anunciat pel 12 de març la segona edició de la Mostra Professional de Vins del Massís del Garraf. Hi ha destacades absències. Només hi participen sis cellers:


Sitges acull la segona Mostra Professional de Vins del Massís del Garraf 


Amb l’objectiu d’apropar el producte del Massís del Garraf, 6 cellers presentaran el seu vi a professionals del sector el dia 12 de març a l’Edifici Miramar.


Sitges acollirà el dilluns 12 de març la segona Mostra Professional de Vins del Massís del Garraf que se celebrarà a l’Edifici Miramar de 16.00 a 20.00 hores. L’objectiu de la Mostra és donar a conèixer a compradors directes, canals de distribució i professionals del sector vitivinícola, els vins elaborats al Massís del Garraf pels propis socis de l'Associació de Viticultors del Massís del Garraf (AVMG): Can Ràfols dels Caus, Finca Viladellops, Vega de Ribes, Finca Valldosera, Valldolina i Montau de Sadurní. Un públic important de la mostra són els propietaris i responsables de restaurants, sommeliers i cambrers perquè estudiïn incloure els vins del Garraf en les seves cartes. L’objectiu és també que l’establiment no hagi de rebre la visita de varis comercials, sinó que en una sola jornada pugui conèixer tota la varietat de vins que s’elaboren al territori. Segons explica el secretari de l’Associació, Marcelo Desvalls, “la prioritat és arribar a tots els restaurants de la zona, és important que la gent que vingui a la Mostra conegui la nostra marca associada a un producte de proximitat, de respecte i que té cura de l’entorn”. L’any passat van visitar la Mostra més de 250 professionals de diferents àmbits entre restauradors, distribuïdors, periodistes, empresaris, representants del món associatiu i gastronòmic, autoritats locals i representants institucionals que van poder conèixer i degustar més de 50 referències de vins de diferents cellers. Amb aquesta proposta, Sitges ofereix dues mostres anuals dedicades al món del vi, una de caràcter popular al mes de setembre en el marc de la Festa de la Verema; i l’altra al mes de març per a professionals del sector. El certamen està organitzat per l’Associació de Viticultors del Massís del Garraf amb la col·laboració de l’Agència de Promoció Turisme de Sitges i el programa 'Els productes del mar i la terra del Garraf', del Consell Comarcal del Garraf.

1 comentari: