dijous, 23 de febrer del 2012

Propostes de col·laboració entre l'Ajuntament de Tarragona i la DO Montsant


El president de la DO Montsant i l'alcalde de Tarragona s'han reunit avui i han estudiat possibles vies de col·laboració que no s'han detallat:

El president de la DO Montsant, Jaume Doménech, s’ha entrevistat avui amb l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en una trobada institucional que ha tingut lloc a l’ajuntament de la ciutat.
Domènech ha reiterat la felicitació a Tarragona per haver estat designada seu dels Jocs del Mediterrani 2017, “una gran notícia per a la ciutat però també per a la resta de municipis i comarques de la província”. Així mateix, Josep Fèlix Ballesteros ha correspost felicitant la DO Montsant per la commemoració del seu 10è aniversari.  
A banda d’aquestes qüestions, en la trobada també s’ha parlat de la realització de possibles accions de promoció de la DO a la capital tarragonina, “col·laboracions que podrien ser beneficioses per a ambdues institucions”, ha afirmat Domènech.
L’encontre entre Jaume Domènech i Josep Fèlix Ballesteros s’ha tancat amb l’obsequi, per part del president de la DO, de la copa Riedel Montsant, una copa que la casa austríaca comercialitza a tot el món i que simbolitza la voluntat de projecció internacional de la DO Montsant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada