dijous, 29 de març del 2012

Intervin, dia 3 (tercera part)


En el marc del Saló Alimentària el celler Dehesa de los Canónigos va organitzar ahir una trobada de blocaires i twitters experts en vi, per tastar el Reserva 2005, recentment escollit Millor Vi amb Criança d'Espanya, segons els lectors de la Guia Gourmets. D'altra banda, avui l'estand de Prodeca ha acollit un tast maridatge de la gastronomia típica del Penedès organitzat per la DO Penedès. Durant l'acte s'ha pogut degustar un plat típic del Penedès elaborat pel xef Xavier Arnan, i una selecció de vins propis de la zona comentada per la sumiller barcelonina Meritxell Falgueras.També avui, la DO Montsant ha ofert un tast de vins 100% garnatxa i carinyena a l'estand de Prodeca, al pavelló Intervin. El tast l'ha dirigit l'enòleg i membre del Consell Regulador de la DO Montsant Joan Asens. Recentment, aquesta DO ha endegat una iniciativa per distingir els vins elaborats íntegrament amb alguna d'aquestes varietats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada