divendres, 28 de setembre del 2012

Cursos d'iniciació al tast de vins i de gestió contable d’empreses vitivinícoles, a la URV


Totes aquelles persones que vulguin iniciar-se en el món del vi i el seu tast i que tinguin poc o cap coneixement del tema i busquin adquirir les tècniques imprescindibles per a l’iniciació al tast de vins i aprendre les nocions bàsiques sobre l’elaboració de vins blancs, rosats, negres i escumosos tenen la possibilitat de formar-se amb un curs de deu hores a la Facultat d'Enologia Campus Sescelades de la Universitat Rovira Virgili (URV). La universitat atorga un certificat d’aprofitament d’aquest curs presencial d’iniciació al tast de vins que s’ofereix per 135 euros. La coordinació acadèmica va a càrrec de Montserrat Nadal Roquet-Jalmar i té com a docents a Pedro Cabanillas Amboades, Anna Casabona París, Montserrat Nadal Roquet-Jalmar i Josep Ribas Beltran. Es farà els dies 13, 16, 20 i 23 de novembre, de 18:00 a 20:30 h.
            També s’ofereix un curs de gestió contable d’empreses vitivinícoles adreçat a empresaris i directius que tenen al seu càrrec la responsabilitat de l’àrea comptable i/o tributària de les empreses del sector vitivinícola: Professionals, assessors, gestors, etc, que duen la comptabilitat d’empreses del sector vitivinícola. L’objectiu d’aquest curs de la URV és “precisar els aspectes mes importants de la implantació del Nou Pla General Comptable en el Pla comptable específic del sector vitivinícola”, així com “ millorar substancialment l’anàlisi que pugui fer del resultat de la seva empresa, així com de la presa de decisions”. És un curs presencial que es farà del 06/11/12 al 08/11/12 de 09:30 a 14:30 h al Centre de Formació Permanent de la Fundació URV, a Reus. La coordinació acadèmica va a càrrec de Montserrat Nadal Roquet-Jalmar i s’ofereix el curs per 165 euros.
            Els dos cursos compleixen els requisits per ser bonificats a través de la Fundació Tripartita (FTFE). Per a més informació podeu contactar amb Pilar Álvarez: bonificacio.tripartita@fundacio.urv.cat o trucar al 977 32 74 13.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada