dilluns, 22 d’octubre del 2012

Mercat de Mercats bat el record d'assistència amb més de 250.000 visitants



Mercat de Mercats ha tancat la seva tercera edició amb “un gran èxit de públic i de vendes”·. Després de tres jornades de ponències i cuina en directe per part dels millors cuiners del país, de venda de productes de mercat i del territori, de tastos dels millors vins i caves i de cuina catalana, la fira ha batut el seu rècord d’assistència de visitants. Tot i que les previsions meteorològiques no eren optimistes, el bon temps ha protagonitzat els tres dies de fira, i més de 250.000 persones han visitat les parades dels mercats municipals, de cellers i de productors, instal·lades a la plaça de la Catedral, així com el Bus Alícia, l’Aula Gastronòmica i el Celler de Sumillers, ubicats a l’avinguda Francesc Cambó. Les xifres finals del nombre de visitants mostren un increment del 10% en comparació a l’edició de l’any passat. Un augment que també es veu reflectit en el nombre de consumicions de degustació, que experimenta un increment del 15%.
“La fira és un èxit del model de mercats de Barcelona: qualitat de producte i assessorament dels professionals”, ha afirmat el regidor de Comerç, Consum i Mercats, Raimond Blasi. El regidor també ha valorat “la participació dels ciutadans, que de forma cívica i festiva, en família o amb amics, han passat per la fira i han tastat els productes que podem trobar als nostres mercats”. Els comerciants s’han mostrat molt satisfets i han fet un balanç molt positiu de la iniciativa, segons l’organització. De fet,a última hora d’ahir diumenge algunes parades i alguns punts de tast van esgotar les existències després del gran èxit d’assistència. La tercera edició de Mercat de Mercats ha assolit tots els seus objectius i ha estat punt de trobada tant de famílies de la ciutat i el país com de turistes, que han pogut gaudir dels productes de proximitat i qualitat. La participació no ha sigut només presencial, sinó que aquest any les activitats 2.0 han tingut molt de protagonisme, especialment a través de Twitter, Facebook i Instagram.
            Les xifres de Mercat de Mercats han  atret, durant tres dies d’activitat al Pla de la Catedral i Santa Caterina, més de 250.000 visitants, ha servit 55.000 consumicions de menjar i beure, ha registrat 6.000 participants a les 50 ponències de l’Aula Gastronòmica, Celler dels Sumillers i al Bus Alícia i ha comptat amb més de 130 agents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada