dijous, 29 de novembre del 2012

Les caves Gramona tornen a col·laborar amb la 'Gala contra la Sida'



Gramona col·labora per tercer any consecutiu amb la 'Gala contra la Sida' aportant cava per al sopar benèfic que tindrà lloc avui dijous a l'Hotel W Barcelona. Els fons de la gala es destinaran a la Fundació Lluita Contra la Sida, societat sense ànim de lucre que té com a objectius l'assistència, investigació i docència en el camp del VIH. El cava que se servirà aquest any a la festa, tant durant l'aperitiu com amb les postres, serà el Gramona Imperial Brut Gran Reserva 2007. 
Gramona ha contribuït al llarg d'aquest any amb multitud d'actes i projectes solidaris “amb la finalitat d'aconseguir una societat millor i col·laborar amb la gent més necessitada”. Aquestes caves sadurninenques destaquen la seva contribució amb la Fundació Bamberg i la Fundació per a l'Educació i Formació contra el Càncer, FEFOC, mitjançant la comercialització d'una edició limitada del seu cava Gramona Rosé amb un disseny únic en commemoració del Dia Internacional contra el Càncer de Mama, destinant quatre euros del preu total de cada ampolla directament a programes concrets d'investigació per al càncer de mama. Així mateix, Gramona va col·laborar amb el sopar de gala benèfica de l'associació AMYCO Contra el Càncer de Mama, celebrada el maig passat, per la qual va cedir vins i caves. Els fons recaptats a la gala es van destinar a la Fundació Sanitas per a la investigació d'aquesta malaltia. Gramona contribueix regularment amb la Fundació Joan Salvador Gavina, centre d'acolliment per a nens de famílies desestructurades del barri del Raval de Barcelona. Així ho fa des de 1999 donant a l'organització els beneficis de la Col·lecció d'Art de Gramona, unes ampolles de cava en format magnum dissenyades per artistes de renom internacional com ara Ràfols Casamada, Cuixart, Guinovart, Canogar i Broto. 
El passat mes de març Gramona va promoure també una festa solidària, que va comptar amb actuacions de Pep Bou i Joan Chamorro & Andrea Motis. El celler va sumar el seu esforç també a la lluita contra la pobresa infantil col·laborant amb alguns dels millors xefs de Catalunya en la segona edició de Tapa Solidària, vigent d'octubre a desembre de 2012, els beneficis de la qual es destina al Casal dels Infants, associació que dóna suport als barris més vulnerables de Barcelona per millorar la qualitat de vida de nens, joves i famílies en situació de risc o exclusió social. Gramona ha col·laborat també amb la Fundació Petit Desig, que té com a objectiu fer realitat els desitjos dels nens amb malalties cròniques o de mal pronòstic. El passat mes de juny va organitzar la quarta edició del seu Mercat Solidari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada