dimecres, 14 de novembre del 2012

Seminari sobre el cava a Nova York i Portland




El Consell Regulador del Cava ha organitzat, al costat de l'Institut de Comerç Exterior (ICEX), un seminari sobre el cava en el marc del ‘Great Match’ de Nova York i Portland. Els seminaris van tenir lloc els dies 24 i 29 d'octubre respectivament, i tenen com a objectiu mostrar als compradors la qualitat i versatilitat del cava. El 'Great Match' de Nova York va tenir lloc al Metropolitan Pavilion de la ciutat i va ser la prestigiosa sumiller Marnie Old qui va oferir una conferència titulada 'ABC del Cava'. L'acte va comptar amb la presència de l'ambaixador d'Espanya als Estats Units, Ramón Gil-Casares. La ciutat de Portland va acollir per primera vegada el 'Great Match', que va tenir lloc al saló d'esdeveniments Leftbank Annex. El seminari sobre el cava va ser impartit per l'experta en vins, Leslie Sbrocco i va comptar amb la presència de més de seixanta convidats. Els seminaris estaven dirigits a compradors, patrocinadors i premsa.
            El cava va vendre als Estats Units més de 17,3 milions d'ampolles l'any 2011. En els últims deu anys, el cava ha aconseguit doblar les vendes en aquest país, ja que el 2001 es van vendre 8,5 milions d’ampolles. Segons les últimes dades, Estats Units és el quart país importador de cava. Els caves que més es demanen als Estats Units són els bruts, els rosats i reserves que envelleixen llargs mesos a l’ampolla.
            The Great Match s'ha convertit en una cita ineludible per als seguidors del vi espanyol als Estats Units i en una oportunitat excel·lent perquè els nostres productors espanyols consolidin la seva imatge en el mercat exterior. Aquest esdeveniment proporciona a més als importadors americans de vins espanyols participants un escenari òptim per a la presentació en exclusiva dels seus productes als mitjans de comunicació i professionals del sector vitivinícola assistent, tractant sempre d'ampliar la distribució dels vins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada