dijous, 31 de gener del 2013

Qalidès escull demà el seu nou president a Cal Ruget Biohotel


Els membres de Qalidès escolliran demà en el decurs d’un dinar privat a Cal Ruget Biohotel, a Vilobí del Penedès, el nou president d’aquesta associació de cellers del Penedès que fins ara ha presidit Joan Huguet, del celler Huguet de Can Feixes. Després d’uns anys de total inactivitat pública, s’han acabat presentant dues candidaturas, la de Xavier Gramona i la de Mireia Torres. Totes dues candidaturas han elaborat un programa que inclou dotar l’entitat d’un gabinet de comunicació.  
Aquesta associació creada el 2004 agrupa diferents cellers "interessats en mostrar un Penedès preocupat per conservar un conreu de la vinya respectuós amb l'entorn i el paisatge i en posicionar els seus vins de finca entre els millors del món". En concret, els cellers fundacionals que formen part de Qalidés són Huguet de Can Feixes, Jean León, Gramona, Albet i Noya, Mas Comtal, Miguel Torres, Can Ràfols dels Caus, Jané Ventura i Avgvstvs Forvm. Com recordaran, es va excloure 1+1=3 tot i que havien estat membres impulsors d'aquesta associació. Posteriorment, l'associació es va veure ampliada amb Castellroig, Finca Viladellops i Pardas després que cellers com Alemany i Corrio rebutgessin entrar-hi. També Mas Candí de Les Gunyoles (Avinyonet del Penedès) ha acabat rebutjant formar-hi part. 
Alguns membres de Qalidès, com Marcelo Desvalls, consideren que “amb anar a dinar entre nosaltres, per molta cordialitat que hi hagi, que n’hi ha, no n’hi ha prou”. Afegeix, doncs, que “ha arribat l'hora de tornar a fer actes”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada