dimecres, 16 de gener del 2013

Més de 800 persones a la Festa del Vi Novell de Nulles



Més de 800 persones van passar diumenge per la Catedral del Vi de Nulles, amb motiu de la tradicional Festa del Vi Novell i esmorzar del veremador, celebració que com cada any des de fa més de 16, aplega al celler modernista de Nulles als clients i amics que volen compartir amb els socis i treballadors la benvinguda als nous vins de l’any. Es van poder degustar els vins blanc i rosat jove, així com la nova experiència de la marca de la Vinícola l’Adernats Impuls, un vi que s’anuncia com a  “jove, fresc, afruitat, fàcil de beure. Un vi que s’el·labora amb la tècnica de la maceració carbònica, en la que la fermentació del most té lloc dintre del gra de raïm, donant-li al vi una gamma d’aromes i sabors que ens recordaran el territori, el mediterrani tant proper, les marinades estiuenques de la verema... maduixes, cireres, balsàmics amagats, una mica de cassís, són alguns dels gustos que ens recorda aquest vi”.  
A més, en la celebració d’aquest any, es van introduir novetats "amb molt d’èxit", com la possibilitat de comprar copes de vi gravades amb el logo de la vinícola, la musicalització de l’ambient que acompanyava explicacions dels vins que s’estaven degustant, o l’establiment de punts de servei explicatius per a cada un dels vins, novetats que va coordinar a la perfecció l’equip d’enoturisme del celler complementant la bona tasca dels membres del consell de la Vinícola i la resta de treballadors. La festa, que va transcórrer durant més de tres hores durant tot el matí, “va deixar molt bon gust de boca a tots els assistents, després d’haver consumit més de 500 racions de llonganissa a la brasa i d’arengades amb alls per acompanyar els suculents i golosos vins nous d’aquest any”, segons l’organització.
Amb aquest acte, s’inicia un any carregat d’activitats enoturístiques a la Vinícola de Nulles, que continuarà amb les activitats habituals de la Vinitcultura, Un dia a Nulles i altres novetats que ens aniran presentant. La vinícola de Nulles comercialitza, sota la marca Adernats, una extensa gamma de vins i caves sota les D.O. Tarragona, Catalunya i Cava, que estan rebent reconeixements estatals i internacionals i que creixen en vendes cada exercici. Per aquest 2013 està previst l’inici d’un nou i ambiciós pla d’expansió per fer-los arribar a més àrees de Catalunya, Espanya i a com a mínim 4 nous països del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada