dimecres, 27 de febrer del 2013

Més de 40 vins rebaixats "al màxim", a Xerigots

Aquest divendres i dissabte, 1 de 2 de març, Xerigots activa la targeta de fidelització ‘Vilafranca Comerç’ amb una promocióespecial: totes les compres de més de 20 euros que es facin aquest cap de setmana, obtindran 3 euros de regal per gastar durant els propers 30 dies a Xerigots. I, si no es té la targeta, a Xerigots es pot obtenir. A més, durant el cap de setmana, a Xerigots hi haurà promocions especials en motiu del Forastocks que celebren moltes botigues de Vilafranca del Penedès. Així doncs, hi haurà més de 40 vins rebaixats "al màxim" de cellers com Sicus, La Vinyeta, Mas Rodó, Cercavins, Torelló i Parés Baltà entre d’altres. I també cistelles especials amb una selecció de formatges a 10 euros.
D’altra banda, el proper dimecres 6 de març hi haurà un maridatge de vins i formatges amb el Celler Mas Bella de la DO Tarragona, a partir de dos quarts de vuit del vespre i encara hi ha places disponibles. Les persones interessades poden enviar mail a info@xerigots.cat. El darrer maridatge de l’hivern serà el 13 de març amb Edetària (DO Terra Alta) i ja no hi ha places disponibles.
  Xerigots és la botiga especialitzada en formatges i vins de Vilafranca del Penedès. Situada a l’Avinguda Tarragona, 3, ofereix una àmplia selecció de més de 200 formatges i 250 vins i caves catalans. A més, organitza activitats relacionades en la difusió i la promoció d’aquests productes.
Per més informació: www.xerigots.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada