dilluns, 22 d’abril del 2013

Pelegrí, Vila i Bort, avui a la cloenda del primer seminari sobre Cuina Catalana, Bé Cultural Immaterial d’Interès Nacional


El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila, i del director executiu de Prodeca, Jordi Bort, presidirà, avui dilluns, la cloenda del primer seminari sobre Cuina Catalana, Bé Cultural Immaterial d’Interès Nacional (BCIIN). Aquest seminari està organitzat per la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG) amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Barcelona (UB) per potenciar la campanya Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat, Candidatura UNESCO 2014. L’acte tindrà lloc a dos quarts de dues del migdia, a l’Aula Paraninf de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada