La Sala VIP Pau Casals de la T1
de l'Aeroport de Barcelona-El Prat convertirà el Priorat en “un dels centres
del món del vi” tots els dijous de maig, juny i juliol del present any. El tast
gratuït als usuaris d'aquest espai, amb zona de treball i de descans dins de
l'aeroport, oferirà un passeig pels paisatges de sis vins des de diferents
enfocaments, units per un element comú: la identitat del lloc. Aquesta iniciativa sorgeix de la mà dels serveis Premium Traveller, gestionats
per l'empresa Gestió i Serveis Trade Center. L'acció pretén “oferir el mateix
servei de qualitat de sempre als viatgers que esperen el seu vol a la sala VIP
Pau Casals de l'aeroport de Barcelona-El Prat, però afegint una ràpida i plaent
experiència que els apropi no només al vi de la DOQ Priorat, una de les zones vitivinícoles
millor posicionades a nivell internacional, sinó també a la seva cultura”.
La sumiller Isabel Chuecos-Ruiz
(Barcelona, 1970) realitzarà, d'una manera singular, un exercici de “reescriptura
del vi”. Travessarà el Priorat “narrant amb estils diferents un mateix vi, on
sembla que tot es confon i es dissol. I és que 'els vins són llocs on no hem estat,
per això abans de beure'ls són imaginaris'”. Un recorregut en el qual quedaran
reflectits els diferents significats d'un vi per acabar connectant-los tots. Clos
Mogador, Capafons-Ossó, Mas d'en Gil, Scala Dei, Mas Doix i Trossos del Priorat
són alguns dels cellers que “encaixen amb la personalitat d'aquesta terra
difícil amb vins especials”.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada