dijous, 23 de maig del 2013

La nova proposta VinyaSons recorrerà deu cellers del Penedès



Aquest dimarts es va fer la presentació a la premsa a l'Auditori del Vinseum de Vilafranca del Penedès del nou projecte de l'Orquestra de Cambra del Penedès: el VinyaSons. Tindrà lloc a 10 cellers "emblemàtics i amb forta personalitat" de l'àrea del Gran Penedès: Mas Comtal, Rovellats, Vilarnau, Agustí Torelló Mata, J. Miquel Jané, Mas Rodó, Martín Soler, Giró Ribot, Finca Ca N'Estella i Torre del Veguer. Durant els mesos de juny i juliol de 2013, el VinyaSons ofereix 10 concerts en espais emblemàtics de la comarca del vi i el cava. Es presenten com a “experiències musicals de gran qualitat a càrrec de músics de l'OCPenedès, acompanyades d'una visita al celler, d'un petit tast de vi o cava i, en alguns casos, també d'un tast gastronòmic”. La visita al celler, el concert i la degustació de vi/cava s'ofereix per 20€​.
Aquesta nova orquestra sorgida en temps de crisi, “emfatitza el dinamisme i empenta de la nova generació de músics formats aquí i arreu d’Europa”. Es tracta d’una orquestra professional que des del 2012 té la seu estable a l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès. Sorgida a partir de l’Ensemble ConjuntXXI!, l’OCP està integrada per alguns dels músics més destacats de la nova generació d’intèrprets del país, joves amb una gran experiència orquestral en formacions de primer nivell d’arreu d’Europa. I aquests, els músics, són el principal valor artístic d’aquesta nova orquestra.Tot i la seva curta trajectòria, l’OCP ja ha estat convidada a diversos festivals d’arreu d’Espanya durant el passat 2012: el Festival de Torreblanca, el Festival d’Òpera d’Eivissa i a la Temporada d’Òpera del Teatro Gayarre de Pamplona, interpretant ‘Lucia di Lamermoor’ i assolint gran èxit de crítica i públic.
 
A la pàgina web del festival s’hi troba tota la informació detallada d'aquesta primera edició del VinyaSons: www.vinyasons.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada