divendres, 28 de juny del 2013

'diVí': vins de la DO Catalunya es mariden amb cinema



La DO Catalunya organitza, al llarg d’aquest estiu, la primera edició del cicle Cinema diVí, una proposta de maridatge entre vins DO Catalunya i cinema, que neix com un germà català del cicle Cinema Divino, que enguany celebra el seu desè aniversari a Itàlia, amb el seu epicentre a la Emilia-Romagna.  Com a continuació de la campanya La DO Catalunya Surt a Escena (maridatge teatre i vi), Cinema diVí oferirà tres oportunitats de maridatge entre els vins DO Catalunya i cinema. “El vi ha format part de la nostra cultura, de les nostres tradicions i dels nostres moments d’oci des de que fenicis i romans van arribar a les nostres costes”, s’afirma des de la DO Catalunya. El maridatge entre els vins de la DO Catalunya i la cultura, ja sigui en forma de teatre o de cinema, “és una garantia per a aconseguir un moment de tast inoblidable. El cicle de Cinema diVí busca que els assistents trobin aquest moment”, s’afegeix.
            Les tres primeres sessions de Cinema diVí tindran lloc en tres focus d’activitat durant l’estiu a Barcelona: la Sala Montjuïc, les Cotxeres de Sants i la Festa Major de Gràcia. La primera sessió de Cinema diVí tindrà lloc el pròxim divendres 5 de juliol a la 11a edició de la Mostra de cinema a l’aire lliure de la Sala Montjuïc a partir de les 21 hores, amb la projecció de West Side Story, un musical que ens serveix també per agrair als diferents espais de teatre que han acollit els vins DO Catalunya durant la temporada 2012-2013.Dijous 18 de juliol tindrà lloc la segona sessió al Cinema a la Fresca 2013 de les Cotxeres de Sants. La tercera i darrera activitat serà dins la Festa Major de Gràcia 2013. En algunes sessions d’aquest cicle, productors adherits a Slow Food Barcelona maridaran els vins amb petites degustacions, amb l’objectiu de fer divulgació sobre els productes de proximitat i de qualitat que s’elaboren al país.
            Tota la informació sobre aquest cicle, inscripcions i entrades, la podreu trobar al web i perfils de Facebook i Twitter de la DO Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada