dijous, 20 de juny del 2013

Somni d’Aran, Cava Pagès Entrena, Vins i Caves Maset del Lleó i Celler Carles Andreu, a Sant Sebastià de la mà de la Generalitat



El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a través de Prodeca, organitza dues accions promocionals a Sant Sebastià durant el mes de juny. En aquest sentit, amb la col·laboració de l’Espai Catalunya a Sant Sebastià, té lloc la segona edició de la fira Tasta Catalunya que se celebrarà durant els dies 21, 22 i 23 de juny a San Sebastià.  Tasta Catalunya és una fira que sorgeix per la bona acollida que els productes catalans tenen al País Basc, detectada en les diferents accions realitzades en aquella zona. La passada edició va ser un èxit, tant en assistència de públic com de venta dels productes que es van oferir. Per aquest motiu, s’espera que la participació d’enguany serveixi com a una bona eina de promoció i venda dels productes catalans al País Basc.
            Així mateix, i aprofitant la dinàmica de la fira Tasta Catalunya a Sant Sebastià, el Departament d’Agricultura, a través de Prodeca, i amb la col·laboració de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Guipúscoa, organitza les primeres Jornades Professionals per a la distribució dels productes gastronòmics catalans al País Basc, que tindrà lloc el proper 24 de juny. Aquestes jornades es realitzaran en format show room i hi seran presents caps de compra dels principals distribuïdors, restauradors, hotels i botigues gourmet de les tres províncies basques.
            Pel que fa al sector del vi participen al Tasta Catalunya de la mà de la Generalitat Somni d’Aran de Puigdàlber, Cava Pagès Entrena de Piera, Vins i Caves Maset del Lleó de La Granada. A les Jornades Professionals hi participa Cava Pagès Entrena, Celler Carles Andreu de Pira.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada