dilluns, 24 de juny del 2013

Torna els Sons del Món i els vins que Roger Viusà ha maridat amb la música



Roger Viusà

Blau de Mas Oller és el vi pels concerts de Blaumut i Blanc dels Aspres de Vinyes dels Aspres, el que combina millor amb Joan Dausà i els Tipus d’Interès. Per altra banda, Cartesius del Celler Arché Pagès és el vi que acompanya millor la música de Luz Casal; Quinze Roures la de Sílvia Pérez Cruz i Llavors del Celler La Vinyeta la de Carlos Núñez. La sumiller i periodista especialitzada en enologia Anna Vicens ha presentat a la Capella del Convent de Santa Clara de Castelló d’Empúries els vins que el sumiller Roger Viusà (ex El Celler de Can Roca i ex Roca Moo) ha maridat amb la música dels artistes programats al festival Sons del Món 2013. “La connexió que Viusà és capaç de trobar entre la música i l’enologia ofereix un viatge a través dels sentits auditiu, gustatiu i olfactiu que únicament es pot experimentar al Sons del Món”, segons l’organització.  Els maridatges amb música es faran els dies 5, 6, 13, 20 i 27 de juliol.
            En aquesta soirée de Vi & Music, Anna Vicens es va acompanyar de la cantant Laia Vehí i el Jazz de Copes Trio, que van interpretar versions en format jazz dels artistes participants en el festival. Es van degustar sis vins participants al festival: el Babalà del Celler Cooperatiu d’Espolla maridat amb Manel; el Cartesius blanc del celler Arché Pagès, maridat amb Luz Casal; el Llavors de la Vinyeta maridat amb Carlos Núñez; el Quinze Roures maridat amb Sílvia Pérez Cruz; el Blau del Mas Oller maridat amb Blaumut i el Blanc dels Aspres de les Vinyes dels aspres maridat amb Joan Dausà.
            El Sons del Món “ha aconseguit en sis edicions consolidar-se com una de les cites obligatòries pels amants del vi i la música de les comarques gironines”, segons s’afirma des de l’organització. En aquest sentit, en la sisena edició s’hi ha implicat part d’aquest sector com la institució Patronat de Turisme Costa Brava amb el projecte Ruta del Vi DO Empordà, diversos cellers de la DO Empordà, la distribuïdora Vila Viniteca, mitjans especialitzats com Vi de l’Empordà, la revista Cupatges o Fansdelvino.com i sumillers reconeguts com Roger Viusà i Anna Vicens.

Més informació a www.sonsdelmon.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada