dilluns, 5 d’agost del 2013

Ajuts per a les inversions destinades a millorar les condicions de producció i/o comercialització i al desenvolupament de nous productes, procediments i tecnologies de productes vitivinícoles




El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha publicat a la pàgina de l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya (OVT) el document de sol·licitud prèvia d’ajut per a les inversions destinades a millorar les condicions de producció i/o comercialització i al desenvolupament de nous productes, procediments i tecnologies de productes vitivinícoles. Aquesta sol·licitud va dirigida a persones físiques o jurídiques, PIME o empreses fins a 750 treballadors o un volum de negoci inferior a 200 milions d’euros, que vulguin realitzar inversions de millorar les condicions de producció i/o comercialització i al desenvolupament de nous productes vitivinícoles, en el marc del Reial Decret Reial Decret 548/2013, de 19 de juliol, per l’aplicació de les mesures del programa de suport 2014-2018 al sector vitivinícola espanyol. Properament es publicarà al DOGC l’ordre mitjançant la qual es convocaran els ajuts a les inversions destinades a, procediments i tecnologies de productes vitivinícoles. En aquestes bases es determinarà el model de sol·licitud i documentació complementària necessària per poder tramitar aquest ajut.
            Està previst subvencionar les inversions iniciades a partir de la presentació de la sol·licitud, sense perjudici del compliment de la resta dels requisits que s’estableixin a l’ordre de convocatòria. Els interessats en iniciar les inversions abans de la publicació de la convocatòria ha de presentar el model de sol·licitud prèvia. La presentació d’aquest model no exceptua de l’obligació de presentar els models de sol·licitud i documentació complementària que s’estableixin en la publicació de l’ordre de convocatòria esmentada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada