divendres, 23 d’agost del 2013

El nou disc d'Antoni Tolmos es marida amb l'Ètim Grenache 2008 de la Cooperativa Falset Marçà

El pianista lleidatà Antoni Tolmos ha enregistrat el contingut del seu nou disc 'The new age piano album'. És un treball basat en “la senzillesa i les emocions amb el so i la màgia dels Air Studios de Londres”, que es vendrà maridat amb una ampolla de vi Ètim Grenache 2008 de la Cooperativa Falset Marçà, dissenyada amb la portada de l’àlbum. La producció del disc, que sortirà al mercat aquest proper mes de setembre, però que ja està disponible a www.newagetolmos.com, ha comptat amb l'enginyer de so Geoff Foster, habitual en enregistraments d'artistes com Cold Play, Robbie Williams, Madona o el mateix Mike Olfield i amb el màstering del prestigiós tècnic Ray Staff. Els Air Studios són propietat de George Martin, productor entre uns altres de la llegendària banda The Beatles. El piano Steinway amb el que ha gravat Antoni Tolmos es troba situat en el Lindhurst Hall, una cúpula on es graven habitualment bandes sonores de cinema amb les simfòniques més prestigioses del món. 'The new age piano album' és el novè treball discogràfic del pianista lleidatà. El CD, que estarà disponible el 4 de setembre tant en format físic com en plataformes digitals com iTunes o Spotify, compta amb la versió en album de partitures on el mateix autor ha escrit totes l'obres de l'actual treball. Temes com 'Serenity', 'Kindness', o 'White Breeze', incideixen en la temàtica del so new age amb una clara intenció emocional en la cerca de la pau i la reflexió interior.
El treball discogràfic s’acompanyarà d’una ampolla de vi de la Cooperativa Falset Marçà, de la DO Montsant, gràcies a l’edició especial que el celler etiquetarà amb la portada de l’àlbum, amb l’objectiu de simbolitzar la fusió de dos móns artístics, el de la música i el de l’elaboració del vi. Aquesta és la tercera col·laboració musical del celler de Falset Marçà amb el sector musical, després d’haver-ho fet amb Marc C. Griso i el seu disc 'Marsika, the electronic album' i el grup La Colònia.
El cineasta Barceloní Manuel Mira ha dirigit el videoclip de promoció del nou disc de Tolmos amb el tema 'Sara'. El clip va ser rodat a Barcelona al maig del present any i podrà visualitzar-se en les pròximes setmanes mitjançant el web de l'artista www.antonitolmos.com i també en plataformes com youtube o vimeo. La productora Urban Culture studios està realitzant un documental sobre el procés de producció d'aquest nou projecte artístic d'Antoni Tolmos.
La versió en concert de 'The new age piano album' podrà escoltar-se a l'Auditori Enric Granados de Lleida el dia 10 de desembre a les 20:30h. Les entrades que aviat estaran disponibles a través de tiquet màster o bé en la taquilla del mateix auditori. A Falset Marçà està previst un concert previ, el dissabte 23 de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada