dijous, 29 d’agost del 2013

Torres es queda la distribució dels selectes Russian Beluga Vodka


A partir d'aquest mes de setembre, les línies Noble Beluga i Beluga Gold Line, l'edició limitada per a gourmets i sibarites, passaran a ser distribuïdes per Bodegas Torres que, segons ha informat, “segueix amb la seva forta aposta per la distribució comercial a Espanya de productes internacionals de gran qualitat”. Avui la noticia és recollida a la recontraportada de la secció d'Economia de La Vanguardia. Fins ara aquests vodkes els distribuïa Primeras Marcas (grup Juvé & Camps).
    Considerat un dels millors vodkes del món, Beluga és elaborat en un dels principals centres de producció d'alcohol de Rússia, la fàbrica Mariinsk, situada en el cor de Sibèria, una de les regions més ecològicament pures del planeta. Aquesta destil·leria, que va ser fundada l'any 1900, ha conservat i transmès a cinc generacions diferents la tradició en l'elaboració de vodka convertint Beluga en un producte natural conegut a tot el món com a “sinònim de puresa, excel·lència i luxe”. La base del seu èxit és la utilització d'ingredients d'alta qualitat i la cura de cada detall. Mitjançant un procés exclusiu, es combina el millor alcohol de blat maltejat naturalment (sense additius químics) i la pura aigua procedent d'un pou de 300 metres de profunditat, obté unes “propietats minerals úniques”. El procés d'elaboració es regeix pels més estrictes controls de qualitat que garanteixen “la seva puresa i sabor únic”. Després del procés d'elaboració, el vodka és filtrat entre tres i cinc vegades amb sorres de quars i carbó vegetal de bedoll impregnat de plata amb la finalitat d'eliminar qualsevol possible impuresa. Però el que fa que Beluga Noble Vodka sigui realment únic és el seu període de repòs d'entre 30 i 90 dies en el qual “el seu sabor es torna més ric, suau i harmoniós”.
    Russian Beluga Vodka estarà a la venda a partir de setembre en les millors tendes especialitzades, restaurants i locals del país. Els tres productes que es distribueixen tenen un PVP de 42, 87 i 150 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada